Europa Conference League

Παράσχος: «Με λίγη προσπάθεια και τύχη ο ΠΑΟΚ περνάει»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος σχετικά με την σημερινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.

Την εκτίμηση πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Conference League έκανε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας σήμερα σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στο Μετροπολις, ότι ο Δικέφαλος του Βορρά περνάει με λίγη προσπάθεια και τύχη σήμερα τη Μπριζ εκτιμώντας ότι ένα γρήγορο γκολ θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου…

Για το αν... περνάει ο ΠΑΟΚ:


«Με λίγη προσπάθεια και λίγη τύχη περνάει ο ΠΑΟΚ, ένα γρήγορο γκολ θα ανοίξει τον δρόμο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πειθαρχημένη έχοντας ωστόσο βασικές απουσίες. Ήταν μία επιθετική ομάδα την οποία ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ανοιχτή, αλλά ένα γρήγορο γκολ θα τον βοηθήσει και μετά μπαίνει στην εξίσωση η δυναμική της Τούμπας που θα είναι κατάμεστη. Δεν λέμε να ρισκάρεις από τα πρώτα λεπτά, αλλά έχει τη δυνατότητα να πρεσάρει και να δημιουργήσει προβλήματα».

Για τη Μπριζ :

«Είναι σημαντικές οι απουσίες της Μπριζ, ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί στον τρόπο παιχνιδιού των Βέλγων. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει βάση στον αρχηγό της Μπριζ, Χανς Φανάκεν, ο οποίος είναι καθοριστικός και περνάνε από αυτόν όλες οι μπάλες. Ξέρει να τοποθετηθεί και στην αντίπαλη γραμμή».

Για το δυνατό σημείο του Δικεφάλου:

«Το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ είναι η επιθετική του γραμμή. Ο Τόμας δίνει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και για εμένα έχει τον πρώτο λόγο με την αγωνιστικότητα του η οποία είναι συγκινητική αποτελώντας πηγή δύναμης. Ο Σαμάτα είχε κάποια δικά του προβλήματα και φαίνεται ότι τα έχει αφήσει πίσω του , έχοντας ανέβει».

Για τη δύναμη της Τούμπας:

«Σημαντικό ρόλο παίζει η Τούμπα , δίνει τεράστια δύναμη η έδρα του και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Σπάνια βλέπεις τέτοια έδρα και το έχω ζήσει και σαν αντίπαλος».

Για το αν του λείπουν οι πάγκου:

«Έχω συνηθίσει την απουσία μου από τους πάγκους. Είχα ζήσει με το άγχος, τον πρώτο χρόνο είχα πολλά νεύρα, αλλά μπορεί να ήμουν 35 χρόνια προπονητής, μου λείπει το να παίζω εγώ μπάλα. Μου λείπει το παιχνίδι, θα ήθελα να ήμουν τώρα 25 χρονών και να έπαιζα ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x